Are you a veggie or a do you live a fruitfull life? (multiple answers allowed)

Friday, January 12, 2007

Not alone....

[english version below]
AMSTERDAM - 12-01-2007 -
Een 44-jarige man heeft vrijdagmiddag op de A10 bij Amsterdam zeker vijf kilometer op de motorkap van een auto meegereden. Ter hoogte van het VU Medisch Centrum zag de man een auto met daarin een medewerker van Bureau Jeugdzorg.

Omdat de man problemen heeft met Bureau Jeugdzorg over zijn kind, wilde hij de medewerker graag spreken. Daarop verliet de man zijn eigen auto met nog draaiende motor en sprong op de motorkap van de auto met de medewerker, aldus een woordvoerster van de politie.

Pas kilometers later, vlak voor de Coentunnel, werd de auto klemgereden door politieauto's en kon de man van de motorkap worden afgehaald. De motorkaprijder en de twee inzittenden zijn niet gewondgeraakt. Alle drie worden ze door de politie gehoord. Over de identiteit van de inzittenden van de auto is niets bekendgemaakt.

English:
Last Friday a man travelled on the hood of a car for about 5k. The man had recognised the car as belonging to an employee of Youth (Foster) Care. Because he was having problems with Youth care, he wanted to speak to this employee about his kid and jumped on the hood. After several kilometers, the car was cornered by several police cars and the man could be taken off the hood. Neither of the man got hurt. Identities were not released.

No comments: